Domethënia e saj teutonike është “mbrojtsja”.

.

Kuptimi i 10 emrave më të përdorur për djem në 2018 Këta janë emrat më të përdorur për djem gjatë vitit 2018, sipas Institutit të Statistikave dhe më poshtë do të lexoni disa nga kuptimet e tyre: Kuptimi i emrit Noel Noel është rrjedhim i emrittë vjetër francez Nouel, por i modernizuar, dhe do të []. Në latinisht, kjo do të thotë “i zellshëm” dhe “përpjekje”.

.

Ajla.

Kuptimi i vërtetë i emrit Björn falas. Çfarë do të thotë fjala Amar: Amar kuptimet më të mira të emrit:. Kuptimi i emrit Amelia.

D: Ke shumë personalitet të mirë.

. ? Përgjigje. .

Ndërsa forma femërore Gjyste, Gjystina. *Anagki (latinisht:Ananke) perëndesha e nevojës dhe detyrimit.

Jonart, që i kthyer mbrapsht bën ‘arti jonë’.

ʍ.

. emrit.

fëmijëri. Së pari, ata janë duke pritur për vlerësimin e veprimeve të tyre nga të jashtmit.

.
.
Hatixhe.

E paharuar, e dobishme.

.

. Xheladin Leka©️ Ndalohet rreptësisht çdo ndërhyrje në videot e kanalit "Xhamia Oaza" , qoftë shkëputje,montim, përpunim i. Reina.

Nov 21, 2020 · Kuptimi i emrit Imran në gjuhën arabe. Çka nënkupton emri i parë Jordi? Kuptimi i vërtetë i emrit Jordi falas. . Emrat e rinj. . .

Mësoni sekretet e emrit Layan në psikologji.

Kuptimi më i mirë i Björn, tabelë. Top 10 emrat e vitit të fundit.

.

.

Çfarë do të thotë fjala Björn: Björn kuptimet më të mira të emrit: Bujar, Aktiv, Vëmendshëm, Paqëndrueshme, Miqësore.

Katër prej tyre janë kryesorë, që përmenden në suren El-Fatiha, e që janë: Lexoni.

Emri Omran është një nga emrat që sugjeron mirësi dhe tërheq imazhin e një burri të pashëm në mendjen e dëgjuesit, pasi shqiptimi i tij është i bukur, ndaj mësoni me ne origjinën e emrit, kuptimin e tij në fjalor dhe arabisht.